Entry-header image

Residentie Stern

Residentie Stern, gelegen in Hammam Al Ghezzaz – een gastvrije kustgemeente in het Noord-Oosten van Tunesië – die haar authenticiteit heeft weten te bewaren.

De residentie is gelegen aan een van de mooiste stranden van de wereld, op een boogscheut van verschillende culturele bezienswaardigheden.

Residentie Stern, geboren uit een Tunesisch/Belgisch huwelijk, met aandacht en respect voor beide culturen. Wij bieden een laagdrempelige mogelijkheid om het echte Tunesië te leren kennen, ver weg van het massatoerisme.
Tunesië, een land met een rijke cultuur, een heerlijke gastronomie en warme bewoners, op slechts 2,5 uur vliegen van Brussel.

Residentie Stern werd gebouwd in 2015 met Europese bouwnormen en lokale charme in het achterhoofd. De residentie bestaat uit 10 studio’s en 1 appartement, verdeeld over 3 verdiepen (gelijkvloers, 1e verdieping, 2e verdieping).

Het dak is volledig ingericht als terras en is toegankelijk voor de gasten van onze residentie. De residentie werd gebouwd door lokale vakmensen omdat we het belangrijk vinden om de lokale economie te ondersteunen.

We willen een charmante en rustige residentie aanbieden en hebben bewust gekozen voor studio’s. Elke studio is volledig uitgerust en heeft minstens 1 ruim terras. De studio’s hebben alle 1 slaapkamer, 1 badkamer, 1 woonkamer en een open keuken.

De ‘dorp’ studio’s bieden plaats aan 4 personen; de ‘zee’ studio’s aan 3 personen. Tevens bevindt er zich op de bovenste verdieping een appartement dat plaats biedt aan 6 personen.

De residentie beschikt over bewaking en de studio’s worden dagelijks gekuist.

Wij ontvangen u in het Arabisch, Duits, Engels, Frans of Nederlands.

Als gast heeft u toegang tot een gedeelde buitendouche als ook 2 voetbadjes. Erg praktisch om het zand af te spoelen wanneer u terugkomt van het strand.